PRIVACY POLICY

Americancivilwar.be respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw deelname zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Americancivilwar.be zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw deelname.

Americancivilwar.be gebruikt de verzamelde gegevens om haar deelnemers de volgende diensten te leveren:
  • Als u een deelname plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, t-shirtmaat en aanwezigheidsdagen nodig om uw deelname te accepteren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om de deelname bij Americancivilwar.be zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw deelname op. Hierdoor kunnen wij het evenement beter organiseren en het voor u aangenamer maken.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van uw deelname. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u dat laten weten via ons e-mailadres registration@americancivilwar.be.
Americancivilwar.be verkoopt uw gegevens niet

Americancivilwar.be zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw deelname. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Verdere vragen

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Americancivilwar.be, dan kunt u contact met ons opnemen via registration@americancivilwar.be . Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.